terrasoverkapping

Garagedeur met loopdeur

De aluminium terrasoverkapping van Vertamon staan al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs- kwaliteitverhouding van Nederland. Het 6068 T6 aluminium is met zijn dikte van maar liefst 2 mm uniek in de Nederlandse markt. Deze ongeëvenaarde kwaliteit zorgt voor jarenlang plezier voor de gebruiker.


Onze aluminium terrasoverkappingen kunnen geleverd worden in de volgende kleuren; wit RAL 9016, crèmewit RAL 9001, antracietgrijs RAL 7016 en grafietgrijs RAL 7024. De poedercoating heeft een dikte van 90 Mu wat u verzekert van jarenlange kleurvastheid.

 

Vanaf 3 tot 12 meter lang en tot 4 meter in de breedte, hiertussen kunnen we elke terrasoverkapping op maat maken. We komen ter plaatse inmeten, mogelijkheden en opties met u thuis of bij ons in de showroom bespreken. Snelle levertijd en binnen 1 dag gemonteerd!

 

Het frame van de terrasoverkapping is compleet vervaardigd uit 6063 T6 aluminium profielen. Al onze profielen zijn gepoedercoat in de kleuren RAL 9016 (Wit), RAL 9001 (gebroken wit) glad gelakt of in RAL 7016 (antraciet grijs) RAL 7024 (grafiet grijs) structuurlak. Wij werken standaard met een poedercoat dikte van minimaal 80 Mu. Dit zal na vele jaren nog dezelfde uitstraling en look hebben als op de dag van aanschaf.

 

Het verandadak wordt standaard geleverd met aluminium afwerkkappen aan zowel goot en muurprofiel. Ook tussen de tussenliggers is ons dak standaard voorzien van aluminium afwerkprofielen. 

Het verandadak wordt standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat dakplaten. Hierin bieden wij de optie om te kiezen voor opaal kleurige of heldere platen. Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor hitte werende platen. Ook een zeer chique glazen dak met gelaagd veiligheids glas behoort tot de mogelijkheden.

 

Vertamon verandadaken worden standaard geleverd met een verstevigd gootprofiel. Zo kunnen er grotere overspanningen behaald worden en kan het voldoende sneeuwbelasting in de winter aan. Vrije overspanningen van 6 meter bij een uitval van 3,5 meter kunnen wij al realiseren. Dat kunnen er niet veel!

Verder geven wij u de keuze uit 2 verschillende goottypes zonder meerprijs. U kunt kiezen uit: een klassiek of ronde goot. Verscheidene opties zijn er mogelijk, waaronder LED-verlichting, glazen wanden.

 

terrasoverkapping

terrasoverkapping